AK PARTİ ADAYLARI BASINLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Muş milletvekili adayları, Muş`ta görev yapan gazetecilerle Muş Öğretmen evinde düzenlenen basın toplantısında bir araya geldiler. Düzenlenen toplantıya AK Parti Muş Milletvekili adayları Mehmet Emin Şimşek, Abdulselam Er ve Halis Saltık`ın yanı sıra Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Ak parti il Başkanı Namık Ergün ve Parti yöneticileri katıldı. Bu toplantının basın mensuplarıyla yapılan ilk toplantı olduğuna dikkat çeken AK Parti Muş Milletvekili adayı Mehmet Emin Şimşek, AK Parti’nin 13 yıllık hizmet kervanında her seçimde bir önceki seçimden daha iyi başarı elde eden bir parti olduğuna vurgu yaptı. Şimşek: “Bu toplantı bizim basınla yapmış olduğumuz ilk toplantıdır. AK Parti 13 yıllık hizmet kervanında her seçimde bir önceki seçimden daha iyi başarı elde etmiş bir partidir. Bu coğrafyada nede dünyanın hiç bir yerinde başka bir örneği yoktur. Sayın Cumhurbaşkanımızın kurucu başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın çıktığı yolda daha sonra bilge adam Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu`nun Genel Başkan ve Başbakanlığında yeni bir seçime yeni üç isimle çıkıyoruz. Belediye Başkanımız, İl başkanımız ve bizler hepimiz yeniyiz,  Yeniyiz Heyecanlıyız, Yeniyiz Hizmet aşkıyla doluyuz, güzel şeyler yapmak adına yola çıktık. Bizden önce bu partide görev yapan bütün arkadaşlarımızın bu ile bu partiye hizmetleri olmuştur. Sizlerin huzurunda hepsine teşekkür ediyoruz, onların bıraktığı bayrağı daha yukarılara taşımak için çalışacağız. 2011 yılında AK Parti 3. sıra adayıydım o zamanda çok çalıştım şimdide çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

“BU SEÇİM BİZİN YARINLARIMIZA IŞIK TUTACAK BİR SEÇİMDİR”

 

Şimşek konuşmasının devamında, yapılacak olan seçimin diğer seçimlere benzemediğini ve bu seçimin ülkenin belki de kaderini farklı yönlere çekebilecek bir seçim olduğuna vurgu yaptı. Diğer partilerin adaylarına da başarılar dileyen Şimşek: “Bu seçim diğer seçimlere benzemiyor bu seçim Ülkenin belki de kaderini farklı yönlere çekebilecek bir seçimdir. Bu seçim bizim yarınlarımıza ışık tutacak bir seçimdir. ben buradan diğer partilerin adaylarına da başarılar diliyorum. Onlarda ilimizin ülkemizin değerli çocuklarıdırlar. Biz halkın özgür iradesinin sandığa yansıması için çünkü oy vicdandır oy kullanmaya gittiğinizde vicdanınızla başbaşasınızdır. Biz inandık sizlerde inanın AK Parti bu ülkeye bu coğrafyaya çok şeyler kattı. Çalışkan ayrı gayrı yapmayan bir hükümete sahibiz. Bundan 15 yıl önce kamu adına çıkan en büyük yatırımın bedeli belki 10 milyon doları şimdi ise Türkiye de belki bin tane 100 milyon dolarının üzerinde kamu yararına çıkan yatırımlar var yani ne kadar büyümüş devlet. Proje geliştirmek, hizmet getirmek her hükümetin görevi olmasına rağmen AK Parti bunu kendisine daha çok görev edindi, daha fazla proje üretti, bunları yaparken de hem içeride hem dışarıda neredeyse borçlarımız bitti, Merkez bankası rezervleri arttı, hem proje üretiyoruz hem de borçlanmıyoruz üstelik borcumuz azalıyor inşallah her türlü derde deva bulan bir hükümet kervanının devamıyız” şeklinde konuştu.

 

“ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

 

AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Emin Şimşek’in konuşmasının ardından bir konuşma yapan AK Parti İkinci sıra Milletvekili adayı Abdulselam Er, görevin hakkını vermek için halkın hak ettiği değeri ve hizmeti getirmek için ellerinden geldiği kadar gece gündüz demeden çalışacaklarının altını çizdi. Er konuşmasında: “Muş için bir Atölye ortamı oluşturup o atölyede hepimiz birer işçisi gibi çalışma planlaması yapmak ve bu işçilerden birisi sıfatını kanamak benim için çok büyük onur. Allah`a hamd ediyorum ki Mevlam bize böyle şerefli bir görevi nasip ettiği için. Mevla bize böyle bir görevi nasip ettiyse bizde bu görevin hakkını vermek için halkımıza hak ettiği değeri ve hizmeti getirmek için elimizden geldiği kadar gece gündüz demeden çalışacağız. Hepimizin ortak paydası Muş`a hizmet etmektir. Bediüzaman`ın çok güzel bir sözü vardır ‘Allah diyor ki Arılar bal yapmak için çalışırken vız vız ses çıkarıyorlar, siz çalışın siz gayret gösterin vız vız sesini çıkarın bal benden’ Yüce Allah teminatı veriyor. Rabbimin verdiği çek karşılıksız çıkmaz. Onun için bizde AK Parti olarak vız vız yapacağız, gece gündüz Allahın izniyle vız vız sesimiz bütün teşkilatımızla insanlara hizmet etmek için vız vız sesimizi çıkaracağız rabbimde bal`ı verecek bereketini katacak memleketimize. Gençlerin hayalleri gerçekleşecek benim sloganlarımdan biridir. Ama ben tek başıma oturup o gençlerin hayallerini gerçekleştirmek için 30-40 proje yapmadım. Ama o gençlerle oturup onlarla istişareler yapıp onların hayallerini gerçekleştirmek için önce onların hayallerini öğrenmem lazım hayallerini öğrenmek içinde Üniversite öğrencileriyle, Gençlerle oturup istişare yapıp ortak bir akıl ile olur ve ortak akılla doğru yolu bulup bu doğru çerçevesinde hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

“TEKRAR SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM”

 

Yapılan konuşmaların sonrasında son olarak konuşma yapan Ak Parti Muş Milletvekili 3. sıra adayı Halis Saltık ise: “Sizler beni yakından tanıyorsunuz, kısa bir ara verdikten sonra tekrar sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Muş`ta herkesle omuz omuza olacağız ve bu bir güzellik getirecektir. Bunun çok güzel bir örneği var bir bakanın yanına gittiğimizde sayın bakan şunu söyledi ‘Muş listesi çok güzel oldu bazı illerimizde sıkıntılar var ama Muş çok güzel oldu’ bu güzelliğe siz değer kattınız, birlik ve beraberlik içinde olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Program daha sonra soru-cevap şeklinde devam etti.