ALPARSLAN GÖREVİNE BAŞLADI

Bulanık Devlet Hastanesine ataması geçekleşen Anestezi Uzmanı Volkan Alparslan görevine başladı. İlk ataması Bulanık İlçesi´ne yapılan Anestezi Uzmanı Dr. Volkan Alparslan, Ocak ayı itibariyle hasta kabulüne başladı. Bulanık Devlet Hastanesi´nde göreve başlayan Anestezi Uzmanı Dr. Volkan Alparslan,  Bulanık´ın ilk görev yeri olduğunu belirterek, yeni görev yeri olan Bulanık Devlet Hastanesi´nde özverili bir şekilde çalışacağını söyledi. Dr. Volkan Alparslan: “Yeni hastane binasında teknik donamımlar ve fiziksel şartlar çok iyi. Elimden geldiğince burada yaşayan halkımızın sağlık sorunları ile ilgili problemleri ile ilgileneceğiz” sözlerini kullandı.

 “BULANIK HALKINA HAYIRLI OLSUN”

 Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sadrettin Arslan ise,  Anestezi Uzmanı Dr. Volkan Alparslan´ın göreve başlaması ile birlikte önemli eksiklerin giderildiğini belirtti. Arslan: “Hastanemizdeki doktorlarımızla poliklinik hizmetlerinde halkımıza en iyi sağlık hizmeti vermenin çabası içerisindeyiz. Anestezi Uzmanı Dr. Volkan Alparslan´ın göreve başlamasından dolayı çok mutlu olduk. Genç ve dinamik bir meslektaşımız, kendisine ve Bulanık halkına hayırlı olsun” dedi.

 DR. VOLKAN ALPARSLAN KİMDİR?

1983 Samsun İli Alaçam ilçesinde dünyaya gelen Dr. Volkan Alparslan ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezun oldu. Kocaeli tıp fakültesi anestezi uzmanı olarak eğitimini tamamlayan Alparslan, evli ve 1 çocuk babasıdır.