“BELDENİN YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRACAK ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

Rustemgedik Beldesi´nde yol yapım ve genişletme çalışmaları devam ediyor. Kadın yaşam evi ve mesire alanı gibi beldenin yaşam kalitesini arttıracak olan projeler tüm hızıyla devam ediyor. Hanedan ve Zafer Mahallesi´nde sürdürülen kilitli parke döşeme işlemlerini denetleyerek belde halkının sorun ve isteklerini dinleyen Kaymakam ve Başkan Vekili Uzan: “Rüstemgedik Beldemizde devam eden 30 bin m2´lik kilitli parke döşeme işlemleri bütün mahallelerimizde devam ediyor.  Beldede devam eden kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledik. Belediye Yazı İşlerinden sorumlu Timur Yuca ile birlikte Hanedan ve Zafer Mahallesi´nde sürdürülen kilitli parke döşeme işlemlerini denetledik ve çalışanlara kolaylıklar diledik. 30 bin m2 döşenen kilitli parke çalışmasının yanında 60 bin m2 daha ihalesi yapılan kilitli parke ile beldenin ulaşım koşulları en iyi hale getirilecek.  Belde sakinlerinin memnuniyetini kazanan yol çalışmaları vatandaşları oldukça memnun etti. Çalışmalarımız bununla sınırlı kalmayacak. Kadın yaşam evi ve mesire alanı gibi beldenin yaşam kalitesini arttıracak güzel projeleri de çalışmaları sürdürüldü” dedi.

“Rüstemgedik Beldemizin Çehresi Değişecek”

Mesire alanının kazandırılması ile çehresi değişecek olan Rüstemgedik Beldesinde 10 bin m2´lik yerleşim yeri ayrıldığını ifade eden, Uzan: “Rüstemgedik Belediyemizden geçen Murat Nehri´nin kenarına yapılması planlan mesire alanı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mesire alanını denetleyerek çalışanlara kolaylıklar diledik. Mesire alanının kazandırılması ile çehresi değişecek olan Rüstemgedik Beldemizde 10 bin m2´lik yerleşim yeri ayrılarak, alt betonun atılması ve etrafının çitlerinin çekilmesi ile kendini göstermeye başladı. Beldemize ilk defa kazandırılacak olan mesire alanına 10 adet kamelya, çocuk oyun grubu, ağaçlandırma, piknik masaları, yeşillendirme çalışmaları yapılarak son haline getirilince belde sakinlerinin hizmetine sunulacak. Vatandaşlarında memnuniyetini kazanarak sosyal devlet anlayışı gereği ´insanı yaşat ki devlet yaşasın´ düsturunu ilke edinerek beldemize kazandırdığımız mesire alanının hayırlı olmasını diliyorum. İstiyoruz ki şehir dışına çıkamayan vatandaşlarımız, Murat Nehrine bakarak ailecek keyifli vakit geçirip piknik yapabilsinler” ifadelerini kullandı.

Yol Genişletme Çalışmalarını Sürdürüyoruz”

Belde sakinleri ile fikir alışverişinde bulunarak açılmayan yolların açılması ve dar olan yolların genişletilmesi için talimat verdiğini söyleyen Kaymakam ve Başkan Vekili Uzan: “Rüstemgedik Belediyemizde ulaşım imkanlarını iyileştirmek ve vatandaşların hizmetine sunmak için yol genişletme çalışmaları sürdürülüyor. Tandırlığı yolun içerisinde kalan Susan Teyze´mizin rızasını alarak Hanedan Mahallesinde bulunan yolun genişletilmesini istedik. Ekonomik sıkıntısını dile getiren Susan Teyzemiz, tandırlık için destek olacağını ifade etmesi üzerine ikna oldu. Tatlı sohbetin başladığı yol çalışmaları denetiminde beldesi için yapılan hizmetlerden, özellikle de çamurlu ve tozlu yollardan kurtuldukları için çok memnun kaldıklarını ifade eden Susan Teyze hayır dualarını eksik etmedi. Belde sakinleri ile fikir alışverişinde bulunarak açılmayan yolların açılması ve dar olan yolların genişletilmesi için talimat verdik. Yol bir medeniyet olduğunu vurgulayarak görev süremizce vatandaşlarımızın hak edeceği hizmeti yerine getirmeye çalışacağız” ifadesinde bulundu.