GÜNDOĞDU: “ÜSTÜN BAŞARI ELDE ETTİK”

Türkiye özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanlığının 2015 yılı faaliyet programında yer alan 2. Bölge Masa Tenisi (Doğu Anadolu-Ege-Güneydoğu Anadolu-Marmara ) Şampiyonasında 26-28 Mart 2015 tarihleri arasında Antalya / Kemer de düzenlendi.

Yapılan 2. Bölge Masa Tenisi Şampiyonasına Toplam 420 Özel sporcu katıldı. Katılan sporcuların içerisinde de ilk kez bu Şampiyonada Muş Engelsiz Adımlar Spor Kulübü Derneği yerini aldı.

 

“ÜSTÜN BAŞARI ELDE ETTİK”

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Muş Engelsiz Adımlar Spor Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Gündoğdu, kısa süre içerisinde yaptıkları çalışmalar neticesinde üstün başarıyı elde ettiklerini belirtti. Engellerin kendilerine engel olmadığını bir kez daha kanıtlayacaklarını belirten Gündoğdu: “Özel sporculara yönelik etkinlik ve faaliyetlerimizi yaymak adına katılmış olduğumuz bu şampiyonada kısa sürede yaptığımız hazırlıklara rağmen üstün başarı elde ettik. Özel Eğitim Uygulama Merkezi Öğrencilerinden Hatice Koç ve İbrahim Süzgeç derneğimiz adına yarışmaya katıldı. Yapılan Müsabakalarda Sporcumuz İbrahim Süzgeç, averajla birinciliği kaybedip ikinci olmuştur. Kısa sürede az bir çalışma ile göstermiş olduğu performansı sayesinde 8-10 Nisan 2015 tarihlerinde İstanbul Silivri’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanmış bulunmaktayız. İnanıyoruz ki bu yarışmada da Muş Halkının desteğiyle ilimize başarı ile döneceğiz. Engellerin bizlere engel olmadığını bir kez daha kanıtlayacağız. Desteklerini bizlerden esirgemeyen, emeği geçen herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.