HALKA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Vali Seddar Yavuz, Nevruz Bayramı´nı eylemlere dönüştüren art niyetlilerin olduğunu dile getirerek, iyi niyetli girişimlerine rağmen bu konuyu sanki izin verilmiyormuş, engelleniyormuş gibi kamuoyuna aks ettirdiklerini söyledi. Vali Yavuz: “Maalesef Nevruz´u ülkemizde bir bayram olmaktan çıkartıp her yıl provagatif eylemlerin yapıldığı bir güne dönüştürmek isteyen art niyetli bu millete düşman mihraklar dün de yine ilimizde provagatif çağrıda bulunmuştur. Tüm iyi niyetli girişimlerimize rağmen bu konuyu sanki izin verilmiyormuş, engelleniyormuş gibi kamuoyuna aks ettirmişlerdir” diye konuştu.

 

“MUŞ´A YAKIŞANDA ELBETTE BUDUR”

Vali Yavuz, yaptığı konuşmasının devamında, Nevruz Bayramı´nı bahane ederek provakatif girişimlerde bulunanlara Muş halkının destek vermediğini ifade ederek Muş halkına teşekkürlerini iletti. Vali Yavuz: “Fakat dünde gördük Muş halkı, bu provagatiflere ve art niyetli girişimlere prim vermediğini bir kez daha ilimizde göstermiştir. Onca propagandaya, onca gayrete rağmen hiç kimseyi toplayamamışlardır. Dolayısıyla daha önce de çağrı yapmıştım. Bir kez daha bu vesileyle teşekkür etmek istiyorum. Muşlu bütün kardeşlerimize, anne-babalara böylesine duyarlı ve hassas davranışları vesilesiyle ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Zaten Muş´a yakışanda elbette budur” şeklinde konuştu.

 

“BAŞARILI OLMA ŞANSLARI YOKTUR”

Konuşmasının son kısmında, milletin huzuru ve güveni için çalıştıklarının altını çizen Vali Yavuz: “21´ine kadar yine ilimizde çeşitli ilçelerde bunu deneyeceklerdir. Ama başarılı olma şansları yoktur. Çünkü biz milletimizin huzuru ve güveni için çalışıyoruz. Hiç kimsenin hak ve hukukunu engellemek gibi bir niyet içerisinde değiliz. Burası merhum Alparslan´ın ve kutlu askerlerin ruhaniyetinin dolaştığı kutlu bir şekildir. Ve Muşlu kardeşlerimiz bu kutlu şehre ve kadimine uygun davranışlar sergiliyor. Buda bizi ayrıca ve ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu vesileyle bir kez daha Muşlu kardeşlerime en derin sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.