KOÇ VE RENÇBER AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Türk Kızılay´ı Yönetim Kurulu Üyesi ve Muş Şube Başkanı Cengiz Koç´un oğlu Kartal Koç, eşi İlayda Rençber ile dünya evine adım attı. İlimizdeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün törenine; Vali Aziz Yıldırım, Başbakan Binali Yıldırım´ın kardeşi İlhami Yıldırım, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Türk Kızılay´ı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, AK Parti Muş İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, Muş Eski Belediye Başkanı Necmettin Dede, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Çakar, AFAD-SEN Genel Başkanı Ayhan Çelik ile Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Nikah töreni öncesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Koç ve Rençber ailesinin mutlu günü için gönderdiği mesaj okundu. Daha sonrasında birer konuşma yapan Vali Aziz Yıldırım, Başbakan Binali Yıldırım´ın kardeşi İlhami Yıldırım, Belediye Başkanı Feyat Asya, Türk Kızılay´ı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve nikah şahitleri, Kartal ve İlayda´ya mutluluklar dileyerek, çeşitli tavsiyelerde bulundular.

Genç çifti mutlu gününde yalnız bırakmayan sevenleri, saatler süren halayla gönüllerince eğlendiler. Mutlulukları gözlerinden okunan Kartal ve İlayda çifti dünya evine adım attıkları güzel günlerinde, kendilerini yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olan tüm konuklara teşekkürlerini ileterek, konuklara birbirlerine bir ömür boyu destek ve kol kanat olacaklarının sözünü verdiler.

Evlatlarının düğün merasimine katılım sağlayan davetlilere teşekkürlerini ileten damat babası Türk Kızılay´ı Yönetim Kurulu Üyesi ve Muş Şube Başkanı Cengiz Koç: “Evlatlarımızın düğün merasimi olan bu mutlu günümüzde il dışı ve il genelinden çok sayıdaki davetlimizin aramızda olmaları, hepimizi çok mutlu etti. Aramıza katılan ve çeşitli meşguliyetleri nedeniyle gelemeyen dostlarımıza da çok teşekkür ederim. Allah herkesten razı olsun” diye konuştu.