MŞÜ YENİ İSİMLERİ AÇIKLADI

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü, Antrenörlük Eğitimi Bölümü, Spor Yöneticiliği Bölümü ile Engelliler İçin Egzersiz ve Spor Bölümlerini asıl olarak kazanan adayların son kayıt tarihi itibariyle kayıt yaptırmamaları sonrası boş kalan kontenjanları doldurmak için yedek adaylardan alım yapacaklarını resmi internet sayfasında duyurmuştu. Duyurulan duyuruda 11/09/2020 tarihi itibariyle asıl adayların kayıt tarihinin son bulmasından dolayı kayıt hakları iptal olmuş oldu. Muş Alparslan Üniversitesi resmi internet adresinden yapılan son duyuruda; Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü, Antrenörlük Eğitimi Bölümü, Spor Yöneticiliği Bölümü ile Engelliler İçin Egzersiz ve Spor Bölümlerini asıl olarak kazanan adayların son kayıt tarihi olan 11/09/2020 tarihi itibariyle asıl adayların kayıt yaptırmamasından dolayı; Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü için; 1 (bir) erkek ve 6 (altı) kadın aday, Antrenörlük Eğitimi Bölümü için; 2 (iki) erkek ve 6 (altı) kadın aday, Spor Yöneticiliği Bölümü için; 6 (altı) erkek ve 14 (ondört) kadın aday, Engelliler İçin Egzersiz ve Spor Bölümü için; 10 (on) erkek aday kayıt yaptırma hakkı kazanmıştır. Not: Yapılan müraacatlar sonrasında boş kontenjanlar kalması halinde tekrar yedek listesi ilan edilecektir. Boş kalan kontenjanlara sıralamaya göre kayıt hakkı kazanan yedek adayların ilanı; 29 Eylül 2020, yedek adayların boş kalan kontenjanlara kayıt yaptırma tarihi; 30 Eylül – 1 Ekim 2020, heyet raporunun son teslim tarihi; 09.10.2020 olarak belirlendi.

 ‘Kadın Aday Listesi´

Boş kalan kontenjanlara kayıt hakkı kazanan yedek adayların listesi Muş Alparslan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü bölümüne kayıt hakkı kazanan Kadın adaylar; Zilan Kale, Sema Bülbüler, Melek Arslan, Ayşenur Ak, Safiye Aktaş, Sibel Dinç, isimlerinden oluştu. Muş Alparslan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Antrenörlük Eğitimi bölümüne kayıt hakkı kazanan Kadın adaylar; İpek sabancılar Sema evin Hazal Yılmaz Rabia Akkan, Ayşegül Keçebaş, Helin Yıldız isimlerinden oluştu. Muş Alparslan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Spor Yöneticiliği bölümüne kayıt hakkı kazanan Kadın adaylar; Nurşen Sayar, İrem Muz, Yusra Çınardağ,  Besna Erdoğan, Revşan İlha, Dilek Tüzün, Ayşenur Güneş,  Hamdüsena Çelik, Sema Coşkun, Ruken Ünal, Rabia Dalkılıç, Songül Aktay Yeter Eruğ, Seda Yıldız isimlerinden oluştu.

‘Erkek Aday Listesi´

Muş Alparslan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü bölümüne kayıt hakkı kazanan tek erkek adayı Ebubekir Bekiroğlu oldu. Muş Alparslan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Antrenörlük Eğitimi bölümüne kayıt hakkı kazanan erkek adaylar; Burak Köktaş,  Serdar Er oldu. Muş Alparslan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Spor Yöneticiliği bölümüne kayıt hakkı kazanan erkek adaylar; Muhammet Davut Özçetin, Muhammet Emre Bay, Orhan Tanğlay, Ömer Özdemir, Bünyamin Alpay, Ümit Durmuş isimlerinden oluştu. Muş Alparslan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Engelliler İçin Egzersiz ve Spor bölümüne kayıt hakkı kazanan erkek adaylar; Hadis Alındık, Mehmet Özdemir, İdris Aktar, Nahit Güngör,Fırat  Kutmaral,  Emre İşkar, Abdullah Aktan, Sinan Gülaçar, Muhammed Bala, Sinan Çiftçi isimlerinden oluştu.

 ‘İstenilen Belgeler´

Kayıt hakkı kazanan yedek adaylar; “2020 YKS Sınav Sonuç Belgesi. Adayın lise ve dengi okul mezunu olduğunu belirten diploması veya yeni tarihli geçici mezuniyet belgesi (aslı görülecek, onaylı fotokopisi teslim edilecek). Tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınan heyet raporu (Kayıt tarihinde heyet raporu ibraz edemeyecek durumunda olan adaylar, herhangi bir hastalığı olmadığına dair düzenlenmiş tek hekim raporu ile kayıt yaptırabilirler. Ancak bu adaylar heyet raporunu 09.10.2020 tarihine kadar ibraz etmek zorundadır). Millilik Belgesi (aslı görülecek, onaylı fotokopisi teslim edilecek). 6 adet biyometrik fotoğraf (fotoğraflar 4.5 x 6 cm ebadında, yeni nüfus cüzdanı veya pasaport için istenilen, beyaz fonda ve desensiz olmalıdır). Askerlik durum belgesi” gibi belgeleri kayıt esnasında teslim etmek kaydıyla, yanlarında hazır bulunmalıdırlar. Kayıt hakkı kazanan yedek adayların dikkat etmesi gereken hususlar Muş Alparslan Üniversitesi resmi internet adresinden yapılan duyuruya göre boş kalan kontenjanlara sıralamaya göre kayıt hakkı kazanan yedek adayların dikkat etmeleri gereken hususlar ise “Kayıt işlemleri için belirtilen tarihlerde öğrencinin şahsen başvurması gerekir. Posta ile başvuru kabul edilmez. Zorunlu belgelemek kaydıyla, noter vekâleti ile kayıt yaptırılabilir. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz. Daha sonra yapacağınız kredi ve burs başvurularında kullanılmak üzere, Lise diploması ile YKS sonuç belgesinin onaysız fotokopisini yanınızda bulundurmanız gerekir. Öğrencilerin askerlikle ilgili sorunları için askerlik şubelerine, kredi ve yurt konusundaki sorunları için ise; Yükseköğretim Kredi ve Yurtlar Kurumuna başvurmaları gerekmektedir” şeklinde yayınladı. Haber Merkezi