OKUL KÜTÜPHANESİNE KİTAP DESTEĞİ

 

Muş Kalkındırma Dayanışma ve Güzel Yaşam (MUŞ-DER) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koç ve üyeleri, ilimiz merkezinde sürekli olarak sürdürdükleri faaliyetlerini devam ettiriyor. MUŞ-DER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koç ve üyeleri, iş adamlarının desteği ile topladıkları hikâye, roman ve kitapları ilimiz merkezindeki Cumhuriyet Ortaokulu´na götürdüler. Cumhuriyet Ortaokulu´ndaki kütüphanenin boş raflarını doldurmak isteyen MUŞ-DER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koç ve üyeleri, okuldaki sevinçli öğrenciler ile birlikte getirdikleri hikaye, roman ve kitapları boş raflara dizdiler. Okullarındaki kütüphanenin tereklerinin kitaplar ile dolmasından ötürü mutlu olan öğrenciler, dernek üyelerine yardım ederek rafları doldurdu. Okullarının kütüphanesine yapılan yardımlardan ötürü öğrenciler, MUŞ-DER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koç ve üyelerine teşekkür ettiler. Yapılan çalışma ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan MUŞ-DER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koç: “İlimiz merkezindeki Cumhuriyet Ortaokulu´nda kütüphane olduğunu öğrendik ve bu kütüphanenin kitap eksiğinin olduğunu öğrendik. Harekete geçerek, bu amaçla müdür beyin yardımıyla böyle bir oluşum içerisine girdik” dedi. Konuşmasının devamında, herkesin böyle güzel, anlamlı oluşumlarda gerek kendilerine gerekse STK´lara yardımcı olmalarını isteyen Koç: “Başarılı iş adamlarımızdan birinin bizlere kitap dağıtımından ötürü bu kitaplarla destek verdi. Bizde bu kitapları ekibimizle beraber alıp Cumhuriyet Ortaokulu´na getirdik. Okulun kütüphanesinde bulunan rafları, sevinçli olan öğrenciler ile beraber raflara doldurduk. Bundan sonraki çalışmalarımızda, inşallah diğer okullarından eksiklerini tamamlamak adına devam edecektir. Herkesin böyle güzel, anlamlı oluşumlarda gerek bizlere gerek STK´lara yardımcı olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

 

“KİTAP OKUMAK GÜZELDİR”

Kitap okumanın güzel olduğuna konuşmasının sonunda vurgu yapan Koç: “Kitap okumak güzeldir, anlamdır, değerdir, önemdir, bunun farkındayız ve herkeste bunun farkında olsun. Öğrencilerimizin buna ihtiyacı var. Herkesin bu yönde yanımızda olmasını bekliyoruz. Okullara yardım etmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

“BÜTÜN RAFLARI DOLDURARAK KÜTÜPHANEMİZİN AÇILIŞINI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

Okulun kütüphanesine yapılan destekten ötürü MUŞ-DER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koç ve üyelerine teşekkür eden Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Seyfettin Yaman ise: “Girişimci bir kardeşimiz, okulumuza kütüphane kurulması noktasında yardımcı olacağını söyledi. Bizlerde kendisine yardımcı olduk. Okulumuzun kütüphanesinin ilk olarak raflarını yaptırdı kendisi. Şuanda kütüphanemizi kitaplar ile doldurmaya başladık. İnşallah kısa bir zamanda bütün rafları doldurarak kütüphanemizin açılışını yapmayı düşünüyoruz” dedi.