SALDIRILARI KINADI

 

 

15 Temmuz´daki hain darbe girişiminin ardından Van, Elazığ ve Bitlis´te meydana gelen  PKK terör örgütünün hain saldırılarını kınayan Sağlık Sen Muş İl Başkanı Fehmi Kuzey Vurar, FETÖ ve işbirlikçileri tarafından gerçekleştirilen 15 temmuz darbe girişiminin ardından bir diğer hain  terör örgütünün sahneye çıktığını vurguladı. Vurar,Darbelere karşı direnen halkın bu terör saldırılarının da üstesinden gelecek güce sahip olduğunu ifade ederek şunları söyledi: Yüzlerce şehit verdiğimiz, binlerce vatandaşımızın yaralandığı bu elim olaylar yüreklerimizi dağladı. FETÖ ve işbirlikçileri tarafından gerçekleştirilen ihanetin ardından bir diğer terör örgütünün sahneye çıktı. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifa diliyorum. Üst akıl tarafından organize edilen, FETÖ ve diğer işbirlikçileri tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası, bir diğer terör örgütü sahneye çıktı. Diyarbakır´ın Çınar ilçesindeki saldırının acısını yaşarken dün gece Van merkez İpekyolu İlçesi´nde polis evi ve polis merkezine yapılan bombalı saldırının ardından bu sabah da, Elazığ Emniyet Müdürlüğü´ne bombalı saldırı gerçekleştirildi.”

“Milletimiz, Bu Saldırıların Üstesinden Gelecek Güce Sahiptir”

Her türlü terör örgütünün onların işbirlikçileri, bu halkın birlik ve beraberliğine yenileceklerinin altını çizen Vurar, şunlara değindi: Van´daki hain saldırıda 3 vatandaşımız şehit düştü ve 73 kişi de yaralandı.Darbelere karşı direnen halkımızın bu terör saldırılarının da üstesinden gelecek güce sahiptir. Hayatını kaybeden emniyet mensubumuz ve vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Darbeye bir ve beraber olarak direnen, namlusu millete dönmüş tanka selam durmayıp, kışlasına geri gönderen milletimiz, bu saldırıların üstesinden de gelecek güce sahiptir. Her türlü terör örgütü, onların işbirlikçileri, iç ve dış uzantıları birlik ve beraberliğimize yenilecek, kazdıkları kuyuya düşecek, döktükleri kanda boğulacaktır.”

 

“İhtiyaç Duyduğumuz Tek Şey Birlik ve Beraberliğimizdir”

Bu halkı bölmek isteyenlere fırsat verilmemelidir diyen Vurar, bu dönemde de en çok ihtiyaç duyulan şeyin, birlik ve beraberlik olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Vatandaşlarımız birlik ve beraberliğini korumalı, kendisini bölmek isteyenlere bu fırsatı vermemelidir. Milletimizin elde ettiği bütün başarılar ve kazandığı savaşlar birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz sayesinde olmuştur. Terör örgütlerinin birinin sahneden inip, ötekinin çıktığı bu dönemde de en çok ihtiyaç duyduğumuz, birlik ve beraberliğimizdir. Saldırılarda hayatını kaybeden güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımıza bir kez daha Allah´tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, her acısını paylaşarak azaltan milletimize de başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.”