SOKAKTA RAHATÇA DOLAŞABİLECEK

 

Belediye Başkanı Feyat Asya, Sunay Mahallesi Karşıyaka mevkiinde belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi. İnceleme esnasında yeniden asfaltlanmış yolda akülü arabası ile gezen engelli vatandaş Yunus Karadağ ile karşılaşan Feyat Asya, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Asya ve belediye ekiplerine teşekkür etti. Daha önce yolların bozuk olduğu için akülü arabası ile dışarı çıkamayan Karadağ, asfaltlanan yollar ile tekrar hayat buldu. Artık akülü arabası ile sokağa rahatça çıkıp arkadaşları ile zaman geçiren Karadağ, bu sayede yaşadığı mutluluğu Başkan Asya´ya iletti. Çalışmalar başlamadan önce sokağa çıkamadığını belirten Karadağ, yapılan çalışmalar sonucunda artık rahatlıkla sokağa çıkabildiğini ifade etti.

Karşıyaka´nın güzelleştiğini söyleyen Karadağ, yolların asfaltlanmasının en çok kendisine yaradığını dile getirerek, Asya´ya ve ekibine teşekkür etti. Başkan Asya´ya eşlik eden mahalle sakinleri ise, yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Asya ve ekibine teşekkür ettiler.

“Karşıyaka´yı Gözde Bir Yerleşim Alanı Haline Getirdik”

Son iki yılda bölgede yapılan hizmetlerin çok uzun yıllara cevap vereceğini söyleyen Başkan Asya, halka hizmet yolunda daha çok çaba sarf edeceklerini aktardı.  Karşıyaka mevkisinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Asya şöyle dedi: “Yaklaşık iki yıldır Karşıyaka´yı resmen şantiye alanına çevirdik. Bugün söz konusu bölgedeki tüm altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlanmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Yıllardır belediye hizmetlerinden mahrum kalan Karşıyaka´nın gözde bir yerleşim alanı haline getirdik. Karni Deresi Rekreasyon Projesinin tamamlanması ile Karşıyaka´nın çehresinin değişecek. Karşıyaka yaklaşık 15 yıldır yerleşim yeridir. Son iki yılda bölgede yaptığımız hizmetler çok uzun yıllara cevap verecek. Yerleşim alanındaki tüm çalışmalar bitti. Yeni yapılan köprünün çevresindeki dolgu ve genişletme ile çalışmalarımızı tamamlayacağız.”