“VATANDAŞLAR BARAJIN YANINDA YAPILAN PARK İLE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRECEK”

Bulanık Kaymakamı ve Erentepe Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, Bulanık İlçesi´ne bağlı Erentepe Belde Belediyesi´nin Gazi Mahallesinde temelleri atılan parkı yerinde inceledi. Vatandaşların, barajın yanına konumlandırılan park ile keyifli vakit geçireceklerini ifade eden Uzan, beldenin yeniden inşa etmek için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Beldede devam eden çalışmalar hakkında açıklama yapan Kaymakam ve Başkan Vekili Uzan: “Erentepe Belediyemizde park yapım çalışmalarına devam ederek yeni park inşalarına başladık. Gazi Mahallemizde temelleri atılan parkımızın yerinde inceledik. Beldemizin sosyal donatı alanlarını arttırmak için Gazi Mahallemizde bin 500 m2´lik alana yeni parkımızın alt zemini atılarak duvarları yapıldı. İçerisinde yer alacak olan kamelyalar, çocuk oyun grupları, spor aletleri, yeşillendirme çalışmaları ile mahallemiz, barajın yanına konumlandırılan park ile keyifli vakit geçirecek” ifadelerini kullandı.

“Çalışmalarımız Yoğun Bir Şekilde Devam Ediyor”

Çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyen Kaymakam ve Başkan Vekili Uzan: “Beldemizin çehresini gerek yeni park alanları, yol çalışmaları ve başlanılacak olan altyapı çalışmaları ile değiştirmeyi amaç edindik. Göreve başladığımız günden bu yana hizmetlerimizi artırarak çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Mahalle Sakinleri İle Birlikte Çalışma Alanını Tespit Ettik”

Mahalle sakinleri ile birlikte çalışma alanını tespit ettiklerini söyleyen Uzan: “Erentepe Belediyemizde devam eden yol çalışmalarında yeni yolları açarak belde sakinlerinin hizmetine sunuyoruz. Gazi Mahallemizde 305. Sokakta açılacak olan yeni yolda vatandaşlarımızın da rızası alınarak hem yeni yol açma hem de açılacak olan yolun genişletme çalışmalarına başlanacak. Mahalle sakinleri ile birlikte çalışma alanını tespit ederek, belediye çalışanlarına işe başlanılması için talimat verdik.   Mahalle sakinlerinin ulaşım olanaklarını iyileştirmek için gönül birlikteliği ile vatandaşlarımızın da kendi yerlerinden gösterdiği fedakarlıkla yollarımızı genişletip kilitli parke çalışmalarına başlayacağız” ifadelerine yer verdi.