YENİ PARK HİZMETE AÇILDI

 

Muş-Bingöl karayolu üzeri, İl Müftülüğü hizmet binası ile Lale Camii arasındaki boş araziye, Muş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmalar sonucunda yeni bir park daha yapıldı. Mahalleye yeni bir imaj kazandıran Vali Feridun Gültekin parkı aydınlatması, süs havuzu ve peyzaj düzenlemesi ile mahalleye güzel bir görünüm kattı. Belediye, ‘Her mahalleye bir park´ sloganıyla bugüne kadar kentteki birçok mahalleye yeni parklar yaparak bu alandaki eksikliği gidermeye devam ediyor. Yapımı tamamlanan park ile ilgili açıklamalarda Belediye Başkanı Feyat Asya, Vatandaşların iyi vakit geçirebilecekleri alanları hizmete sunmaya devam edeceklerini belirterek kentin her bölgesinde yeni parklar kurmanın gayreti içinde olduklarını söyledi. ekiplerin çalışmaları tamamladıklarını aktaran başkan asya Yeni parkı mahalle sakinlerinin hizmetine sunduklarını ifade etti.

‘Cami Cemaati İçin de Güzel Bir Ortam Oluşturuldu´

Başkan Asya, şunları söyledi: “Belediye olarak bütün mahallelerimizde park oluşturabilecek tüm alanlarla ilgili bir çalışma başlattık. Bu kapsamda kullanılmayan veya atıl durumda olan yerleri değerlendirmek için çaba sarf ediyoruz. Zafer Mahallemizin bu eksiğini gidermek için İl Müftülüğü hizmet binası ile Lale Camii arasındaki boş alana parkı kurduk. Vatandaşlarımızın iyi vakit geçirebilecekleri alanları hizmete sunmaya devam edeceğiz. Özellikle bu parkımızın Lale Camisinin yanında olması ayrı bir güzelliği var. Mahalle sakinlerinin yanı sıra cami cemaati için de güzel bir ortam oluşturuldu. Ekiplerimiz buradaki çalışmalarını tamamladı. Yeni parkımızı mahalle sakinlerinin hizmetine sunduk.”

Başkan Asya, konuşmasının sonunda Parka verilen isim ile ilgili şunları söyledi: “Vali Feridun Gültekin, Muş´un yetiştirdiği ender bürokratlardan biridir. Böylesine değerli bir hemşerimizin adının yaşatılması için bu parkımıza onun adını verdik. Halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.”